Minden, ami szép

“A szépség Te magad vagy!” – A Silk Road pedig segít megmutatni

Tündi, a Silk Road Body&Skin Studio vezetője a blog kapcsán talált rám. Azt vallja, hogy egy nő mindig nő, függetlenül a korától, vagy az egészségi állapotától. Nagyon tetszett a hozzáállása, pozitív kisugárzása, így elfogadtam meghívását a szalonjába, Kecskemétre, és alig vártam, hogy személyesen is megismerjem. Erre most csütörtökön, egy napsütéses tavaszi délelőttön került sor.

Még a találkozó előtt szóba került a sminktetoválás, amit nagyon magas színvonalon végeznek, s magam is régóta játszottam a gondolattal, hogy talán bevállalnám. Mégis inkább letettem róla, mert a berögzült rossz mintákra alapoztam és egy természetellenes, “busman-szemöldök” lebegett a szemem előtt, no meg persze az, hogy lesz valami az arcomon, ami állandó és megváltoztathatatlan. Vajon mitől gondoltam meg magam?

Délelőtt 10 után gördült be a vonatom Kecskemétre, Dóri és Edit, Tündi kolléganői már az állomáson vártak. Nagyon édesek és közvetlenek voltak, így a szalonhoz vezető 10 perces séta alatt sikerült jobban megismernünk egymást. Dóri kedvesen felajánlotta, hogy tol az úton, ami nagyon jól jött, mert így születtek meg a gyönyörű vágóképek a vloghoz; ébredezett a természet, kellemes tavaszi hangulat lengte körül a vidéki sétálóutcát. A szalonba érkezve ami először megragadta a figyelmemet (az akadálymentes bejutáson kívül természetesen) az a szalon letisztult, kellemes színekben játszó berendezése és a nyugodt, békés atmoszféra volt. Rögtön felvillant bennem, hogy ide máskor is szívesen eljönnék, mert a szépészeti szolgáltatások mellett úgy éreztem, hogy ezen a helyen lelkileg is feltöltődhetek.

Kis csevegés, kávézás és videózás után kezdetét is vette az egész napos kényeztetés, amelyek által lehetőségem adódott több, általuk kínált szolgáltatás kipróbálásra, amit – hiszen nőből vagyok! – nagy izgalommal vártam. Dóri elkezdte a 3D pillák felhelyezését; dupla szálú, pehelykönnyű szempillákat kaptam. Közben beszélgettünk, halk zene szólt, így kicsit pihengetni, meditálni is tudtam. Nem sokkal később megérkezett Tündi, akinek csak becsukott szemmel mutatkozhattam be, amíg el nem készült “remekmű”. Addig a hangja alapján próbáltam őt jobban megismerni és már akkor egészen magával ragadott az a lelkesedés és szenvedély, ahogy a szalonjáról mesélt. Úgy éreztem, talán kicsit hasonlóak is vagyunk mi ketten, hiszen “szerelmesek vagyunk” abba, amit csinálunk.

Hegedűs Tünde, a Silk Road létrehozója

A pillák elkészültével végre láthattam Tündit teljes valójában és az első, amit észrevettem, az a tökéletesen ívelt szemöldöke volt. “Tetoválás” -mondta, “Dóri csinálta”. Itt azon nyomban le is rombolódott bennem minden sztereotípia az elrontott tetovált szemöldökökről és tudtam, hogy nekem ilyen KELL! Méghozzá Dóritól. Imádtam, hogy annyira természetesnek hatott, mintha hozzá se nyúltak volna, mégis szép ívű és szabályos volt, akár egy profi sminkes által megrajzolt szemöldök.

Dóri munkálkodik

A pillák után továbbléptünk és ugyancsak Dóri kezei által kezdődött el a kényeztető arckezelés. Az arcradírozás, masszírozás, tonizálás és hidratálás mellé hialuronsavas ránckisimítást is kaptam, aminek nagyon örültem, ugyanis már van egy-két olyan erősebb ránc az arcomon, amikkel nem ápolok jó viszonyt. A kezelés után láthatóan kisimult a “mérges” ráncom, aminek hihetetlenül örültem! E mellett persze egy megpihent, pihe-puha arcbőrt is kaptam, ami – azok után, hogy a mindennapokban mennyi terhet ró rá a smink, a szmog, a napsugárzás és az egyéb káros hatások – teljesen újjáéledt.

LPG Lipomasszázs

Itt még mindig nem volt vége a szépségnapnak, jöhetett két 50 perces testkezelés. LPG lipomasszázzsal és tripoláris zsírbontással, azaz egy rádiófrekvenciás kezeléssel igyekeztünk lefaragni kicsit az úszógumimból.
Az LPG lipomasszázs egy nyirokmasszázs, melynek segítségével a felesleges zsír először a nyirokrendszerbe kerül, majd vizelet formájában távozik. Szépészeti funkcióján felül alkalmas még ödéma kezelésére és az izmok fellazítására is, mindezek mellett pedig a henger masszírozó mozdulatai teljesen ellazítják az embert. Az LGP második lépése az ún. “zsírtörés” volt, amely a szövetek között lerakódott zsírok fellazításában, megtörésében segített. Egyik kezelés sem okozott fájdalmat, így bárkinek meleg szívvel tudom ajánlani.

A tripoláris zsírbontás lényege pedig, hogy a kezelt terület szöveteit 40 fokra melegíti fel, így szó szerint “ég a zsír”. Persze ettől nem kell megijedni, hiszen szintén egy nagyon kellemes, pihentető kezelésről van szó, ami a zsírbontás mellett regenerálja a bőrt és feszesít is.
A kezelések alatt megismerhettem Editet, akinek jobban szemügyre véve az arcát megragadott – a tökéletesen tetovált szemöldöke mellett – az a gyönyörű szép tusvonal a szeme tövénél, ami épp hogy látszódott, pont így kölcsönözve egy nagyon szép, természetes és bájos megjelenést számára. Azt hiszem, függő leszek, ami a természetes hatású sminktetoválásokat illeti… 🙂

Edit szemöldöke, szemhéja és szája is tetoválva van, az összhatás mégis nagyon természetes

Délután 3-4 óra körül a nap végéhez értünk, én pedig megszépülve, feltöltődve, nagybetűs nőnek érezve magamat hagytam el a szalont. Itt nem kerekesszékesnek, hanem egy értékes, csinos, fiatal hölgynek érezhettem magam, aki hatalmas önbizalomlöketet kapott a Silk Road “lányaitól”. Boldog vagyok, hogy Tündi rám talált, és alig várom, hogy újra meglátogathassam őket!

Ilyen gyönyörű pillákat varázsolt nekem Dóri!

A készülő VLOG még több kulisszatitokkal szolgál majd a Silk Road szolgáltatásairól, addig is csekkoljátok őket Facebook-on! 😉

Ölel:

 

Minden vélemény számít!