Minden, ami szép

Tavaszi illatok mámorában

Végre valahára beköszöntött a tavasz, amit idén talán sokkal jobban vártam, mint az elmúlt években. Szerintem egyetérthetünk abban, hogy a mostani tél sokkal hidegebb volt, mint az eddigiek, s ezáltal jóval hosszabbnak is tűnt. Lényeg a lényeg: újra előbújt a napocska, nyílnak a virágok, a természet éled. A tavasz a megújulás időszaka is, nálam például ilyenkor előbukkannak a friss tavaszi illatok, amelyek a fázós, borús napok után végre életet lehelnek belém. Mutatok Nektek három különböző hangulatú esszenciát, amelyek mindegyike örömteli viselet számomra a tavaszi napokon.

“Fejezze ki legbensőbb vágyait és mutassa meg az Önben szunnyadó szenvedélyt a zamatos fehér eper és a szívjegy fehér virágainak érzéki bájillatával.”

Kezdjük is a tavasz hírnökével, a Love Potion Secrets Eau de Parfum-mel, amelynek egyébként van egy piros színű, szenvedélyesebb változata is, a Love Potion Eau de Parfum. – ami nem mellesleg az Oriflame egyik legkedveltebb illata -. Róla is szeretnék majd néhány szót ejteni, mert kis irományomban most ő a kakukktojás – hiszen egyáltalán nem tavaszi illat -, de hogy miért, az majd a cikk végén kiderül!

Vissatérve a Love Potion Secrets-re engem már a romantikus üvegcséje is azonnal elvarázsolt, olyan mint egy kis égkő, tündéri masnival az elején. Észrevettem már magamon, hogy a rózsaszín üvegcsékben megbújó parfümök illatai általában mindig tetszenek, tehát nem csak a színért vagyok oda, hanem az általa képviselt nőies, virágos, vagy púderes illatokért is. Ez a kis finomság a zamatos fehér eper és a fehér virágok érzéki egyvelegét alkotja, de van benne még a szantálfa és az ámbra jegyeiből is. Mégis, szerintem a pontot az i-re mindenképpen a fehér csokoládé teszi fel, hiszen így lesz az illat igazán egyedi.
Bevallom őszintén, hogy a parfümjeim 80%-a a rózsaszín színeiben játszik, de igyekszem nyitottnak maradni más küllemű és aromájú illatokra is. Így esett a választásom következő alanyunkra, amely az Amazing Paradise.

“Egy felejthetetlen, csodálatos illatkompozíció.”

A tenger, a frissesség és a nyár jut eszembe róla, így örömmel hangolódom már most a forró napokra ezzel az egzotikus aromával, melyben citrusos, fás jegyek is megtalálhatóak. Valóban a paradicsomba repít, ez az illat ugyanis a trópusokon növő Paradise Drop nevű virág esszenciájából született. Beleszippantva egy kellemesen lágy, enyhén édeskés, mégis friss érzetet keltő hangulat ölel körül, ezért újabban minden nap ezt használom, hogy vidáman, mosollyal induljon a reggelem!

“A Divine Idol egy elbűvölő, érzéki és csodálatosan nőies eszencia.”

Most pedig jöjjön a Divine Idol Eau de Parfum, amely a tökéletes elegancia megtestesítője. Erre az illatra 1 éve egy barátnőm bukkant rá, és nekem elsőre nem is tetszett (mivel nem rózsaszín és nem virágos, hihi), majd amint egy kicsit nyitottabbá váltam a tőlem nem megszokott illatok felé, rájöttem, hogy a Divine Idol egyszerűen fantasztikus! Egy csipetnyi luxust és a finom nőiességet szimbolizálja számomra, így hát mindig iszonyatosan nőcisnek és intelligensek érzem magam, ha ez az illat van rajtam. Ez a magabiztosság érzés, ami ilyenkor magával ragad tettrekészségre és alkotásra sarkall, ezért általában munkában, állásinterjúhoz, vagy interjúkészítéskor szoktam viselni. Pazar, virágos-fás-pacsulis illat, melynek varázslatos hatását a szívjegy fenséges íriszaromája adja.

“Egy szenvedélyes, keleties aroma, ami a csábításhoz nélkülözhetetlen.”

Végezetül pedig jöjjön a mi kakukktojásunk, a Love Potion, amely a szenvedélyes nők illata. Csábításhoz elengedhetetlen, ezért szerintem egy randi tökéletes kiegészítője lehet. Az Oriflame jelenlegi katalógusában akciós, viszont nekem pont van egy ilyenem otthon, méghozzá teljesen originál formában, és új gazdáját keresi.
Igen, e cikk egyben egy nyereményjáték is, ugyanis írás közben jutott eszembe, hogy ez a parfüm már hónapok óta arra vár, hogy eladjam, mégis inkább úgy döntöttem, hogy most megajándékozom vele egy kedves olvasómat. Az illat egyébként rózsaszín társához hasonlóan egy kis égkőben, mondhatni rubintkőben foglal helyet, tényleg olyan, mint valami szerelmi bájital. Fűszeres gyömbér, kakaóvirág és csokoládé jegyek vannak benne, azaz egy egzotikus, markáns, mégis  nőies illatot képzelj el, amelynek lágy mivoltja teszi igazán tökéletessé az élményt.

Ha magadra ismertél a fenti sorokban és úgy érzed, hogy ez a szenvedélyes esszencia tudná teljessé tenni a megjelenésed, nem kell mást tenned, mint hozzászólnod ehhez a cikkhez és leírnod, hogy melyik írásom tetszett a legjobban eddig a Lena Világán.

A visszajelzések alapján úgy látom, hogy a lájkolás és a megosztás nagyon aktívan működik, amiért borzasztóan hálás és boldog vagyok, mert minden nap Ti inspiráltok arra, hogy időt és energiát nem kímélve újabb és újabb gondolatok, s általuk pedig szuper cikkek szülessenek. Egyedül a hozzászólások rész az, amit erősíteni szeretnék, ezért bízom benne, hogy a segítségemre lesztek ebben, s én is kicsit ösztönzően tudok rátok hatni a Love Potion szerelmes illatának felajánlásával.

Remélem tetszett a cikk, és találtatok számotokra testhezálló illatjegyeket, ha pedig bármelyik termékre szükségetek van, tőlem tudjátok beszerezni őket.

Csodálatos tavaszi napokat kívánok Nektek!

Designed by Freepik

Ölel:

One Response

Minden vélemény számít!