Sikersztorik

“A siker kulcsa a kezedben van!” – Jutalom nyaralás Krétán

Milyen az, amikor valakinek az édesanyja a példaképe? Mitől néz rá fel? Mert jó anya, gondos, odaadó és önfeláldozó? Én millió okot képes lennék felsorolni, amiért felnézek Mamikámra. Anyasága mellett a kitartása, a szorgalma és az emberekbe vetett hite az, ami ösztönöz. Öt évvel ezelőtt saját karrierjének építésébe kezdett. Voltak nehezebb napjai, amikor szíve szerint feladta volna, de aztán mégis ment tovább. Ment tovább, kitartóan menetelt előre. Ennek gyümölcse volt most az az öt nap, amelyet ingyen és bérmentve, egy 5*-os csillagos szállodában, Krétán tölthetett. Egy igazi sikersztori következik!

Mamikám (édesanyám, a nagymama Nagyi) a legjobb barátnője biztatására kezdett Oriflame-es karrierjébe. Jómagam régen Avonos voltam és imádtam, ezért eleinte voltak fenntartásaim a “konkurenciát” illetően. Kijelenthetem, hogy ma már viszont igazi “Ori-rajongó” vagyok. Nem, nem azért mert a rajongás “családban marad” és kötelességem szeretni, hanem mert a termékeik önmagukért beszélnek. Nem bírnék meglenni például a szemöldökporom, vagy a szempillaspirálom nélkül, és a legnevesebb márkák sem tudnak eltántorítani attól, hogy a jól bevált Oriflame termékek helyett mást használjak.

Ha valamivel ennyire elégedett vagy, abban hiszel is. Anyukám pedig hitt az Oriflame-ben, hitt önmagában. Eleinte forgalmazta a termékeket, majd elkezdett üzletet is építeni. Ma már, szenior menedzserként csapata több, mint 150 főből áll . Mindezt férj, két gyerek, nagymama és a háztartás mellett csinálja.

Annak idején ápolónőként dolgozott, majd 25 éves korában jöttem én. Az egész életét nekem szentelte, folyamatosan gondozott, vigyázott rám, kórházakba járt velem. Mire felnőttem, megszületett a húgom, aki most 15 éves. Anyukám életében ma is – ahogy már évtizedek óta – a gyermekeinek terelgetése az első számú feladat, mégis engem mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy vajon nem sajnálja -e, hogy annak idején a karrierjében, munkájában nem tudta magát megvalósítani? Mindig az volt a válasza, hogy nem, hiszen számára a gyerekei az elsők! Mégis, látom az elmúlt években azt a boldogságot a szemében, amit a munkájában való kiteljesedés nyújt számára.

“A siker nincs korhoz kötve, sosem késő elkezdeni. Ha meg szeretnéd mutatni önmagadnak, hogy képes vagy rá, akkor minden akadályt legyőzhetsz, amit csak eléd gördít az élet!”

Kilátás a szobából

Tanácsadónőként bizonyos feltételeknek kellett megfelelnie, hogy ezen az öt napos krétai jutalom-nyaraláson részt vehessen. Megrendelte a termékeket, új tanácsadónőket indított el útjukon, mindezek mellett pedig menedzselte csapatát. A saját maga főnökeként napi szinten kommunikált, szervezkedett és nem utolsó sorban hitt abban, hogy ezt a kitűzött célt elérheti.

Idén tavasszal pedig el is érte, és egyike lett annak a 42 főből álló teamnek, akik képviselhetik Magyarország Oriflame tanácsadónőit a krétai szemináriumon. A cég idén ünnepelte 50. évfordulóját, úgyhogy egy hatalmas, több napon át tartó ünneplésbe csöppentek a résztvevők, akik körülbelül 900-an voltak, Közép-Európa minden tájáról.

Ez az öt nap maga volt a paradicsom! Tenger, napsütés, luxusszálloda és egy összetartó társaság, melyek összessége felejthetetlenné tette ez a nyaralást Mamikám számára.

“900 ember együtt örült a másik sikerének!”

A magyar csapat egy része

A Krétán töltött első nap egy nagy ünnepléssel egybekötött konferenciával telt, ahol minden résztvevőt felhívtak a színpadra, hogy megtapsolják és elismerjék sikereiket. Akik a ranglétrán szintet léptek pénzjutalomban is részesültek. Konfettizápor, ováció és hihetetlen boldogság járta be a termet, ahol nemtől, kortól, nemzetiségtől függetlenül mindenki együtt örült. Mamikám szeme csillog, miközben ezt meséli, és úgy érzem, hogy ez a pillanat nagyon megragadt a lelkében, mert olyan sorsokat, élettörténeteket ismerhetett meg, amelyek teljesen feltöltötték.

Büszkén lengeti a magyar zászlót

Videó forrása: CrazySimpleLife

“Érezni lehetett az energiákat”

Több olyan tanácsadónő jutott most el Krétára, aki szegény sorból, kis faluból érkezett, és nyaralni sosem volt lehetősége. Mamikám csapatában van, akinek ez a krétai utazás volt az első alkalom, hogy repülőn ülhetett és láthatta a tengert, míg más örömében végigpityeregte a nyaralást, mert egyszerűen képtelen volt elhinni, hogy mindez vele történik.

Olyan anyák, apák, tinédzserek, fiatal nők és férfiak találkoztak ezzel az élménnyel, akik alapvetően sosem engedhették volna meg maguknak, hogy Görögországban, egy luxusszállodában nyaraljanak, viszont kitartó munkájuk gyümölcseként olyan sikereket értek el az Oriflame-nél, amelyek minden szempontból megváltoztatták az életüket.

Szem nem maradt szárazon

„Az Oriflame nem csupán a sminkek és kozmetikumok eladásáról szól, ez számomra sokkal több annál: egy életérzés.

A nyaralás fennmaradó két napja az élet élvezetéről szólt: isteni ételek, ízletes borok, tóga party, ’60-as évek bulija, tengerben fürdőzés, napozás a medence partján, lebarnulás, pálmafák árnyékában pihenés, naplemente, tánc hajnalig, összetartó csapat, séta, vásárlás, élményekben gazdagodás volt az, amit Mamikám az Oriflame-től és Krétától ajándékba kapott.

Gyöngyivel
Mami barátsága Gabival (jobbra) már 30 éve tart és hab a tortán, hogy ide is együtt jöhettek. Edit (balra) is lelkes tagja a csapatnak.
Mamikám, Edit, Gabi és Gyöngyi: a mag

Eddig talán magam sem hittem, hogy tanácsadónőként az egyik legnagyobb szenvedélyemnek, az utazásnak is hódolhatnék, ám édesanyám élménybeszámolóját hallgatva azonnal tudtam, hogy én ezt szeretném! Szeretnék ingyen nyaralni, szeretnék szépülni, szeretnék örülni más sikerének és boldogan nyugtázni, ha örülnek az enyémnek. Szeretnék egy nagyszerű közösség tagja lenni, Mamival együtt beutazni a világot. Szeretnék áldozni a kitartó munka oltárán, és beleharapni abba a lédús gyümölcsbe, amiért dolgoztam. Szeretnék másoknak is segíteni abban, hogy az álmaik valósággá váljanak. Szeretnék jövőre Olaszországba menni!

Az ajtó pedig nyitva áll előttem, már csak annyi a dolgom, hogy besétálok rajta!

P.S. Ha pedig Te is szeretnél a csapatom tagja lenni, tudod, hol találsz!

Ölel:

Minden vélemény számít!